infoghid.md - spaţiu dedicat evenimentelor cotidiene de cultură, artă, sport şi divertisment

Filmul deținător al premiului Ursul de Aur, „Poziția copilului”

Când: Duminică, 19.5.2013, Ora: 19:00

Unde: Cinematograful Gaudeamus [Str. Vasile Alecsandri 4]

Pret: intrare libera

Filmul deținător al premiului Ursul de Aur, „Poziția copilului”

Festivalul Filmului European revine pe marile ecrane ale Chișinăului cu o premieră, filmul românesc „Poziția copilului”, distins cu prestigiosul premiu „Ursul de Aur”.

Capul de afiş al festivalului, „Poziția copilului” este un film despre „relația aproape patologică mamă-fiu, despre poziția copilului în raport cu părinții lui și viceversa, despre părinții care-și pierd copiii, într-un fel sau altul”, spune regizorul Călin Peter Netzer. Acesta va fi prezentat în cadrul ceremoniei oficiale de deschidere din 19 mai.

Filmul „Poziția copilului”, confirmă vigoarea noii școli românești de film, unanim recunoscută de experți drept cea mai prolifică din Centrul și Estul Europei”, declară Marius Lazurca, ambasadorul României la Chișinău. Excelența Sa afirmă că este foarte bucuros să poată prezenta publicului moldovean filmul lui Netzer, contextul premierei în RM al acestei pelicule fiind și el grăitor.

18:30 – Ceremonia de deschidere

Harta eveniment

ca să ştii unde

Nota?

Nume *
sau nickname
Email *
nu se publică
Comentariu *
Cod confirmare
capcha
câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Ştiri şi noutăţi

din timpul tău

07.06

Securitatea la BAC, data peste cap! Testele REZOLVATE la limba romana, postate pe internet

FOTO. Masurile de securitate de bacalaureat au fost date peste cap. La cateva minute de la inceperea examenului elevii au vorbit pe chat-uri cerand ajutor unul de la altul. Absolventii au fotografiat testul si l-au postat pe internet,... [Toata stirea]

06.06

EXAMENUL REZOLVAT la matematica, deja pe internet! Retelele de socializare vuiesc. FOTO

La nici o ora de la inceperea examenului la matematica pentru clasa a 9-a, raspunsurile au aparut pe internet. Examenul la matematica a inceput la ora 9, iar pe retelele de socializare raspunsurile au inceput sa apara cu o jumatate de ora... [Toata stirea]